EcoMoto 930×122

accident

UPDATE: ACCIDENT ÎN PITEȘTI. TREI RĂNIȚI

Un accident rutier a avut loc cu puține minute în urmă pe bulevardul Nicolae Bălcescu din Pitești, în zona Dedeman. Potrivit primelor informații, accidentul s-ar fi soldat cu trei răniți, dar răniți ușor. Vom reveni cu detalii.

Citiți și: Țeapă pentru o firmă de asigurări: Au înscenat un accident rutier și au cerut bani

UPDATE: De vină este șoferul unui Daewoo Cielo. Șoferul, Cosmin C. (în vârstă de 22 de ani, din comuna argeșeană Suseni), conducea dinspre centrul Piteștiului către Bascov. A vrut să evite impactul cu un autoturism din față și a virat stânga pe contrasens. Cielo a lovit un Volkswagen Polo, condus de Alin M. (de 19 ani, din comuna Drăganu). La rândul său, autoturismul lovit a ricoșat într-o altă mașină, un autovehicul Volkswagen Transporter, condusă regulamentar de un piteștean, Adrian G.

Accidentul s-a soldat cu trei victime: Cosmin C. și sora acestuia, Iuliana C. (de 25 de ani, din Suseni), ambii din Cielo, și Claudiu M., de 18 ani, pasager în Volkswagen Polo. Cei trei au răni ușoare la cap și au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență pentru investigații medicale.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Șoferul vinovat s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală. (Foto: Facebook Info Trafic Pitești)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90