NOR CURIER 930X122

campulung

UPDATE: CASĂ ÎN FLĂCĂRI. BĂRBAT RĂNIT

UPDATE 2:  Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeș informează că incendiul a fost lichidat după aproximativ 8 ore. Intervenţia a fost una dificilă, pe timp de noapte, pe un ger năprasnic și cu un drum greu accesibil autospecialelor de pompieri. Alimentarea acestora s-a făcut în sistem navetă, de la o distanță de aproximativ 12 km.

Citiți și: Argeș: Urgență! Utilaj în flăcări

Au ars 350 de mp din suprafaţa totală de 550 de mp a casei, nu 400, cât era precizat iniţial, mobilierul din 3 camere şi electrocasnice. Potrivit ISU Argeş, cauza a fost „coș de fum amplasat ori neprotejat termic față de materialele combustibile”.

UPDATE 1: În aceste momente, pompierii argeșeni se luptă cu flăcările, care au cuprins o suprafață totală de 400 de mp. Proprietarul, în vârstă de 69 de ani, a fost preluat de o ambulanță și transportat la spital. Are arsuri ușoare în zona urechilor și a suferit un atac de panică.

Citiți și: Oficial. De la ce a izbucnit incendiul de la DSVSA

Casă în flăcări. În urmă cu puțin timp, un incendiu a izbucnit la o casă din comuna argeșeană Mioarele. La fața locului intervin trei autospeciale cu apă și spumă de la Detașamentul de Pompieri Câmpulung. Vom reveni cu amănunte. (Foto: Arhivă)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3