930 x122 grota rece

cutremur

UPDATE: CUTREMUR PUTERNIC, RESIMȚIT ȘI ÎN PITEȘTI

UPDATE: cutremur puternic, resimțit și în Pitești. Un cutremur a avut loc în urmă cu puțin timp în România, în zona seismică Vrancea. Cutremurul s-a resimțit și în județul Argeș, în localități ca Pitești sau Mioveni. Vom reveni cu detalii.

Citiți și: Noapte agitată în România: S-a cutremurat pământul!

UPDATE: Potrivit ultimei informări de la Institutul Național pentru Fizica Pământului, cutremurul a avut o magnitudine de 5.3 grade pe scara Richter. Conform sursei citate, seismul s-a produs la ora 2:11, la o adâncime de 91,6 kilometri. Epicentrul: la 7 km vest de comuna Nereju, în județul Vrancea. Ca interval de timp, a fost un cutremur de scurtă durată. Nu există, însă, o precizare oficială referitoare la durata seismului. Cutremurul a fost urmat de o singură replică, a cărei magnitudine s-a ridicat la 2.7 grade pe Richter, la ora 2:48, la o adâncime de 76 de kilometri.

A fost cel mai mare cutremur înregistrat în țara noastră de la începutul acestui an și până acum. Precedentul ca magnitudine din anul 2016 a avut 4.4 grade pe scara Richter și s-a produs pe 4 august, în aceeași zonă seismică Vrancea, dar în județul Buzău.

Citiți și: S-a cutremurat din nou pământul! Încă un seism în țară

Tot astăzi, în zona seismică Vrancea, în județul Buzău s-a mai produs un cutremur. A avut loc la ora 12:15, la o adâncime de 143,2 kilometri și a măsurat 3.1 grade pe scara Richter. (Foto: infp.ro)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90