930 x122 grota rece

accident

UPDATE: MAȘINĂ DE TEREN RĂSTURNATĂ

Mașină de teren răsturnată. Un autoturism de teren s-a răsturnat în zona Vârfului Ghițu (comuna Corbeni), în golul alpin. Echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș (un echipaj de urgență cu modul de descarcerare, un altul cu ambulanță SMURD de la Detașamentul de Pompieri Curtea de Argeș și un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă) se deplasează la fața locului.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

UPDATE: Mai multe autoturisme off-road se aflau în zona Vârfului Ghițu. Unul dintre șoferi a pierdut controlul asupra volanului, iar mașina s-a răsturnat într-un gol alpin. Șoferul a fost găsit în stare de semiconștiență, cu traumatism la cap, umăr și torace. I s-au acordat îngrijiri medicale, a fost stabilizat și coborât la ambulanța SMURD de terapie intensivă mobilă cu ajutorul unei tărgi, ulterior fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență din Pitești. Șoferul rănit făcea parte dintr-un grup de cetățeni cehi. 

Echipajele de descarcerare nu au fost nevoite să acționeze.

Citiți și: Doi tineri șoferi, accident deosebit de grav soldat cu victime! Ce spune Poliția

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3