EcoMoto 930×122

accident

ÎN URMĂ CU PUȚIN TIMP: ADOLESCENTĂ LOVITĂ PE „ZEBRĂ” PE STRADA FRAȚII GOLEȘTI (VIDEO)

Un accident rutier a avut loc cu puțin timp în urmă în Pitești. Mai exact, pe strada Frații Golești, în zona Mc Donald’s Gară.

Citiți și: Țeapă pentru o firmă de asigurări: Au înscenat un accident rutier și au cerut bani

O adolescentă a fost lovită de un autoturism în timp ce traversa strada pe marcajul pietonal. Mașina este un Volkswagen cu număr de București.

Tânăra nu și-a pierdut viața în urma impactului, dar a rămas întinsă pe carosabil. Având în vedere că la momentul în care ePitești a făcut fotografiile și scurta filmare video Poliția și Ambulanța încă nu sosiseră la fața locului, nu avem deocamdată informații suplimentare despre starea actuală a adolescentei.

Citiți și: Accident pe cel mai periculos drum: Un autotren „dezmembrat”!

Atragem încă o dată atenția că numărul accidentelor rutiere cu pietoni loviți pe trecerile de pietoni a crescut alarmant în ultima vreme.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

2 comentarii

  • dorel spune:

    pai….. categoric de multe ori sunt vinovati soferi……dar sunt multe „animale” care trec strada fara pic de asigurare (de foarte multe ori si pe langa trecerea de pietoni la 1-2 metri) multi se arunca pur si simplu in fata masinii in timp ce vorbesc la telefon sau sunt atenti in alta parte.
    montati o camera ascunsa langa o trecere de pietoni, o sa aveti mari surprize…..
    si, cum tot a fost vorba de ora de religie, cumva la scoala se face educatie rutiera? ar trebui sa se dea si examen….cine e prea leguma si nu stie sa mearga pe stada……sa stea acasa

    ps: nu te obliga nimeni sa te arunci in fata masini, presupunand ca soferul e obligat sa opresca! este posibil ca acesta sa nu fie de „acord” sau sa nu te observe

  • Alex spune:

    Dorele, du-te si te culca, treaba asta nu e de tine. Daca tie ti se pare logic ca viata unei adolescente sa se piarda pentru ca un cretin uita unde e pedala de frana cand scrie clar in legislatie ca atunci cand te apropii de trecerea de pietoni, trebuie sa ai mai putin de 50 la ora si in mod clar sa muti piciorul de pe acceleratie, pe frana, pentru ca intr-adevar, nu sti cine se arunca pe trecerea de pietoni, inseamna ca ai probleme grave. Sunt multi oameni fara cap care se arunca in fata masinii, dar tu ca sofer ai niste obligatii foarte clare si le-am mentionat sus. Numele tau spune multe. Si daca nu o fi numele tau adevarat, ar fi trebuit sa fie. Te salut din mers.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3