EcoMoto 930×122

alexandra tomulescu

VA FI SPECTACULOS: ZUMBA ÎN IE ROMÂNEASCĂ

Alexandra Tomulescu (foto), instructor licenţiat de zumba®, studentă a Universității Pitești, și cursantele ei pregătesc în aceste zile un show special. Va fi un spectacol dedicat Zilei Naționale a României. „Vorbim despre o petrecere cu specific românesc. Fetele vor veni îmbrăcate în ie, iar toate coregrafiile vor fi pe muzică românească.”, ne precizează Alexandra. Show-ul va avea loc pe 2 decembrie, în Pitești.

Citiți și: Simona Bucura-Oprescu: Muscelul rămâne capitala iei românești!

Va fi un alt eveniment zumba® de excepție la realizarea căruia Alexandra Tomulescu va pune umărul, după succesul înregistrat cu spectacolul caritabil organizat recent în Sala Sporturilor Trivale în sprijinul copiilor cu autism. Zilele trecute Alexandra a participat și la un flashmob găzduit de un cunoscut mall din Cluj Napoca.

Despre Alexandra Tomulescu puteți (re)citi mai multe accesând linkul următor: http://epitesti.ro/caleidoscop/dieta-fitness/studenta-la-universitatea-pitesti-instructor-de-zumba/. (Foto: Facebook Alexandra Tomulescu)

Citiți și: ANGAJAȚII PRIMĂRIEI MIOVENI, AȘA CUM NU I-AI MAI VĂZUT! (GALERIE FOTO)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90