Donaris 930 x 122

craciun

ninsoare_13feb

VA NINGE DE CRĂCIUN ȘI ANUL NOU? CITEȘTE ESTIMĂRILE DE VREME PENTRU URMĂTOARELE 2 SĂPTĂMÂNI

Administrația Națională de Meteorologie a dat publicității estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni (22 decembrie-4 ianuarie). Cum va fi, așadar, vremea de Crăciun și de Revelion în regiunea Muntenia și județul Argeș?

Citiți și: Vremea se schimbă total în acest weekend!

Potrivit ANM, până pe 25 decembrie vremea va fi caldă pentru această perioadă a anului, cu temperaturi maxime diurne care vor atinge 13 grade Celsius. Începând din prima zi de Crăciun, însă, adică de pe 25 decembrie, vremea se va răci de la o zi la alta. Duminică, 28 decembrie, maxima din timpul zilei nu va mai depăși 1 grad, în timp ce minimele nocturne vor coborî la minus 5 grade. În a două săptămână, inclusiv de Anul Nou, temperaturile maxime se vor situa între 2 și 4 grade Celsius, iar minimele, între minus 4 și minus 2 grade Celsius.

În ceea ce privește precipitațiile, ANM estimează că după a treia zi de Crăciun, adică după 27 decembrie, se vor semnala aproape zilnic, dar local, ploi și ninsori, însă în general slabe cantitativ.

Citiți și: Argeș. Nenorocire în noaptea de Anul Nou! Le-a luat foc casa

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90