930 x122 grota rece

circulatie

VÂNT PUTERNIC! ATENŢIE CUM CIRCULAŢI!

Vânt puternic! Atenţie cum circulaţi! În condiţiile în care viteza vântului în Argeş este în creştere (până la 30 km la oră), iar în judeţul Sibiu poate ajunge până la 70 km la oră, Centrul INFOTRAFIC al Poliţiei Române face o serie de recomandări pentru conducătorii auto

Citiți și: Un nou indicator rutier pentru șoferii din România

Pentru evitarea implicării în accidente, conducătorii auto trebuie să-şi sporească prudenţa pe toată durata deplasării, dar mai ales la ieşirile din tronsoanele împădurite şi sate, la intrările şi ieşirile de pe poduri sau la încrucişările cu autovehiculele cu gabarit mare. Rafalele de vânt laterale modifică ţinuta de drum a maşinilor, cu atât mai mult cu cât viteza cu care se circulă este mai mare.

Totodată, trebuie evitate oprirea sau staţionarea în dreptul copacilor de pe marginea drumurilor (a panourilor publicitare), deoarece vântul puternic îi (le) poate doborî.

Citiți și: Probleme pe Autostrada A1! Circulația este restricționată

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90