930 x122 grota rece

Arges

VARĂ LA ÎNCEPUT DE TOAMNĂ – PROGNOZA PENTRU 2 SĂPTĂMÂNI

Vară la început de toamnă. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat cu puțin timp în urmă estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni (29 august-11 septembrie 2016).

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

În ceea ce privește regiunea Muntenia și județul Argeș ANM informează că în primele zile ale intervalului de prognoză valorile termice se vor situa peste mediile multianuale şi vor caracteriza o vreme călduroasă, îndeosebi mâine, 30 august, atunci când media regională a maximelor diurne va fi de 32 de grade Celsius, iar a minimelor nocturne, de 16-18 grade.

Potrivit ANM, după 31 august, însă, vremea se va răci uşor, astfel încât media temperaturilor maxime va fi de 27-28 de grade, cu valori ceva mai ridicate în intervalul 4-6 septembrie, atunci când media acestora se va apropia de 30 de grade. Pe parcursul celor două săptămâni, temperaturile minime nu vor avea variaţii semnificative, media regională a acestora urmând să fie de 13-15 grade.

Citiți și: Alertă ANM! Viscol și fenomene periculoase astăzi

În primele trei zile de prognoză, precizează meteorologii, se vor semnala averse locale. Ulterior, probabilitatea de apariție a ploilor va fi din nou în creştere după data de 7 septembrie.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA