930×122 CAPRA 5

Arges

VERDICT ÎN CAZUL VIOLATORILOR DIN ARGEȘ

Verdict în cazul violatorilor din Argeș. Reținuți ieri pentru 24 de ore pe bază de ordonanță, cei 3 bărbați din comuna argeșeană Negrași cercetați pentru viol și tentativă de viol, lipsire de libertate și furt au fost prezentați astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Citiți și: Țineți cont de acest sfaturi! Riscul este unul major

Doar 2 au fost arestați preventiv: unul, în vârstă de 45 de ani, pentru viol și furt, iar un altul, de 35 de ani, pentru viol și lipsire de libertate. Un al treilea, de 29 de ani, a primit control judiciar pentru 60 de zile pentru lovire și lipsire de libertate.

Amintim că în urma anchetei polițiștii au stabilit că în noaptea de 15 spre 16 august 2016 cei trei indivizi ar fi fost implicați într-un caz de viol, tentativă de viol, lipsire de libertate și furt (i-ar fi furat geanta) asupra unei femei de 32 de ani.

Citiți și: A nins în Argeș!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3