NOR CURIER 930X122

avalansa

VESTE EXCELENTĂ DE PE EVEREST! ALPINISTUL TEOFIL VLAD ESTE BINE!

Veste excelentă primită în urmă cu puțin timp din sânul expediției pentru cucerirea Everestului: alpinistul piteștean Teofil Vlad este bine!

Citiți și: Țineți cont de acest sfaturi! Riscul este unul major

„Sunt în Tabăra de Bază Avansată. Am simțit cutremurul. Sunt bine. Aici e ok. S-a format, însă, o mare crevasă în zona North Col. Chinezii vor coborî câteva zile de pe munte. Eu voi cobori mâine în Tabăra de Bază. Nu voi sta aici dacă nu se va urca câteva zile. Ieri m-am simțit foarte bine, azi, mai rău. Teo.”, este mesajul postat pe blogul alpinistului, în urma unei convorbiri telefonice cu el.

Amintim că și celălalt argeșean, Alex Găvan, care participă la o altă expediție în zona afectată de avalanșa produsă în urma puternicului cutremur din această dimineață din Nepal, este bine.

Citiți și: La un pas de tragedie! S-a emis alertă!

Citiți aici detalii: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/doi-alpinisti-argeseni-infernul-uriasei-avalanse-de-azi-de-pe-everest/.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90