New Profesional Consult 930 x 122

armand călinescu

VESTEA MULT AȘTEPTATĂ LA „ARMAND CĂLINESCU”

Vestea mult așteptată la „Armand Călinescu”. Proiectul de hotărâre pentru reabilitarea şi modernizarea Colegiului Tehnic „Armand Călinescu” din Piteşti este gata şi urmează să fie aprobat de Consiliul Local în şedinţa sa în plen de săptămâna viitoare. Potrivit proiectului, valoarea investiţiei va fi de 29.000.000 de lei, inclusiv TVA. Investiţia ar urma să fie finanţată din fonduri europene.

Citiți și: Sprijin în Educație: Se dau bani pentru acești elevi și studenți

Lucrările avute în vedere vizează termoizolarea pereţilor la interior şi la exterior, înlocuirea reţelei electrice şi a corpurilor de iluminat, modernizarea grupurilor sanitare şi amenajarea unui grup sanitar pentru persoanele cu dizabilităţi, montarea pe acoperiş a unor ţigle metalice în locul celor clasice pentru reducerea greutăţii care apasă pe clădire, consolidarea corpurilor de clădiri şi modernizarea sălilor de clasă, inclusiv cu noi dotări.

Termenele de execuție urmează să fie stabilite.

Citiți și: Românii care vor primi 700 de lei în plus la pensie!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90