NOR CURIER 930X122

accident

(VIDEO) ACCIDENT CU BMW-UL

O depăşire se termină prost pentru șoferul unui BMW. Acesta încearcă să depăşească prin dreapta, dar nimerește într-o barieră din beton. De când camerele de parbriz au devenit populare, astfel de incidente stupide sunt documentate și fac deliciul internauților.

Citiți și: Pitești: Două accidente în Centru, în același timp

În Albany, New York, șoferul unui BMW primește o lecție costisitoare. Acesta încearcă să treacă în fața unui autobuz școlar ocolind coloana de mașini prin partea dreaptă. Manevra se termină lamentabil, într-o barieră din beton care delimitează breteua de acces pe autostradă.

Imaginile arată mașina din care se filmează mergând la o distanță sigură în spatele autobuzului școlar. Pe partea dreaptă apare brusc un BMW Seria 3 în viteză, care încearcă să fenteze coloana de mașini prin dreapta pentru a ieși în fața lentului autobuz școlar. Șoferul observă prea târziu că drumul, o bretea de acces pe autostradă, are o singură bandă, delimitată cu o barieră din beton.

Citiți și: Argeș. Accident cu victimă!

SURSA: AUTO-BILD.RO

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3