930×122 CAPRA 5

accident

(VIDEO) ACCIDENT ÎN PITEȘTI. BĂRBAT ÎNCARCERAT

UPDATE: Potrivit Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, un piteștean, Constantin V., în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul I.C. Brătianu din centrul Piteștiului, ar fi încercat să vireze la stânga și a lovit frontal cu mașina un alt autoturism, care venea din sens opus, la volanul căruia se afla Gabriel M., tot din Pitești. În urma impactului, unul dintre autoturisme a lovit două taxi-uri parcate.

Citiți și: Impact deosebit de grav lângă Pitești! Intervenție de urgență!

Accidentul s-a soldat cu trei victime, toate conștiente: un pasager (Florian T., de 24 de ani, din Pitești), în cazul căruia a intervenit Descarcerarea de la Detașamentul de Pompieri Pitești, și cei doi șoferi, unul dintre ei refuzând transportul la spital. Bărbatul descarcerat, conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș, are o contuzie la coloana lombară și suspiciune de fractură la piciorul drept.

Bărbatul descarcerat și un alt rănit (de 27 de ani, potrivit sursei citate), care a suferit un traumatism cranio-cerebral, au fost transportați cu ambulanțe SMURD la Spitalul Județean de Urgență. Șoferul care a refuzat transportul la spital, un bărbat de 25 de ani, precizează ISU Argeș, a primit îngrijiri medicale la fața locului. 

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Accident în Pitești. Bărbat încarcerat. Un accident de circulație a avut loc în această seară în Pitești, pe bulevardul I.C. Brătianu, în zona pasajului pietonal subteran Magnolia. Două autoturisme BMW au intrat în coliziune. În urma accidentului au rezultat trei victime, două dintre ele fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență. A fost nevoie de intervenția Descarcerării pentru un bărbat. Vom reveni cu mai multe amănunte.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90