930×122 CAPRA 5

accident

(VIDEO) ACCIDENT ÎN PITEȘTI. CU MAȘINA PE TROTUAR

Accident în Pitești. În această dimineață, un accident rutier s-a produs pe bulevardul Republicii din Pitești, în apropiere de zona Gării Sud.

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

Accidentul a avut loc din cauza unui șofer în vârstă de 39 de ani din comuna Bradu. Aflat la volanul unui autoturism Dacia Super Nova, șoferul, care conducea dinspre cartierul Prundu către Centru, nu s-a asigurat la schimbarea benzii de mers.

Citiți și: Exclusiv/ Argeș. Accident deosebit de grav, acum! Intervenție de URGENȚĂ!

Pentru a evita impactul, șoferul unui Volkswagen Jetta, care circula regulamentar în spatele Daciei, a virat brusc de volan. Autoturismul Volkswagen a părăsit partea carosabilă, intrând pe trotuarul delimitat cu stâlpișori, stâlpișori pe care i-a pus la pământ. Din fericire, pe trotuar în momentul accidentului nu se afla niciun pieton în trecere. Tot din fericire, șoferul nevinovat, un tânăr de 18 ani din Pitești, a scăpat teafăr și nevătămat. Mașina, în schimb, a suferit daune.

Un autovehicul de tractări auto a ridicat autoturismul de pe trotuar. (Foto și video: Mihai Neacșu)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90