New Profesional Consult 930 x 122

isu argeș

(VIDEO) ACUM, LA ISU ARGEȘ

Acum, la ISU Argeș. Pentru sărbătorirea celor 168 de ani de la eroica bătălie din Dealul Spirii de pe 13 septembrie 1848, devenită ulterior Ziua Pompierilor din România, la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş (Piteşti, strada Traian) se desfășoară la această oră activităţi dedicate acestei zile.

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

Este prezent prefectul de Argeș, Cristian Soare.

Citiți și: Argeș. Accident grav, cu victimă, azi-noapte!

Manifestările cuprind o ceremonie militară, o slujbă religioasă și o expoziţie de tehnică de intervenţie. Printre altele, programul zilei include trecerea în revistă a formaţiei şi salutul; intonarea imnului de stat; slujba religioasă; citirea mesajelor de felicitare; avansarea în grad înainte de termen; înmânarea de diplome şi plachete; defilarea efectivelor și prezentarea tehnicii de intervenţie. (Foto și video: Mihai Neacșu)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3