New Profesional Consult 930 x 122

nicolae bălcescu

(VIDEO) AROGANȚA UNUI ȘOFER DIN PITEȘTI

Aroganță pe străzile piteștene. Șoferul unui autoturism Peugeot 307CC dă dovadă de un nivel ridicat de nerușinare! El trece cu nonșalanță peste regulile de circulație, ignorând prezența celorlalți participanți la trafic. Un cititor ne-a trimis pe e-mail-ul redacției un scurt film în care se vede clar tupeul șoferului de la volanul decapotabilei.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

”Totul s-a întâmplat pe bulevardul Nicolae Bălcescu. Doream să virez stânga, spre Calea Bascovului, la fel ca și cei vreo 10 șoferi care mai erau în spatele meu.”, ne-a spus martorul ocular.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

Potrivit legii, șoferul arogant trebuie să fie penalizat cu 6 puncte și să primescă o amendă de 750 de lei deoarece ”este încadrare necorespunzătoare pentru direcția de mers (art.107/HG 1291/2007)”.

De-a lungul timpului, epitești.ro v-a prezentat nenumărate probleme din trafic, inclusiv parcări necorespunzătoare. Un exemplu, aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/video-tupeu-cu-lamborghini-azi-pitesti/.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3