930 x122 grota rece

auto

(VIDEO) ATENȚIE! ”ȚEPARI” ÎN PITEȘTI

Atenție! ”Țepari” în Pitești. Piteșteni, aveți mare grijă la ”țeparii” care dau târcoale prin oraș! La volanul unei mașini înmatriculate în Bulgaria, indivizii ar încerca să „scoată” bani de la oamenii de bună-credință.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Un cititor ne-a semnalat că, în urmă cu doar câteva zile, în cartierul Nord, doi cetățeni de etnie romă ar fi încercat să îl înșele oferindu-i piese auto de proastă calitate.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

”Unul dintre ei a venit la mine în timp ce reparam ceva la mașină. Vorbea cu greu limba română și a încercat să mă convingă să iau niște piese de la el. Dorea, de fapt, să vadă dacă am bani. A plecat când a văzut că nu obține nimic.”, susține piteșteanul.

Cazul nu este singular. Și în Capitală există situații în care astfel de indivizi, la volanul unor autoturisme înmatriculate în Bulgaria, ar încerca să înșele oamenii. Ne este greu să înțelegem cum unor asemenea indivizi le este permis să umble liberi pe străzile din Pitești și nu numai fără ca vreo autoritate a statului să se autosesizeze. Sperăm ca ”oamenii legii” să rezolve aceste situații, pentru că, între timp, țeparii sunt cei care fac legea! Dacă și dumneavostră sunteți martorii sau, mai grav, victimele unor astfel de incidente, nu ezitați să ne contactați!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90