930X122 MAIA

politia

(VIDEO) AZI, ÎN PITEȘTI: BĂRBAȚI ÎN CĂTUȘE

Azi, în Pitești: bărbați în cătușe. La capătul audierilor desfășurate la Secția 4 de Poliție din Pitești, cei doi ilfoveni din orașul Chitila acuzați de multiple furturi de oglinzi auto au fost reținuți pentru 24 de ore și încătușați. Acuzația: furt calificat. Azi noapte, în urma unor filtre rutiere organizate în Pitești, cei doi au fost prinși de polițiști pe strada Gheorghe Șincai.

Citiți și: Ai fost implicat într-un accident? Ce trebuie să faci

Amănunte ne oferă Andreea Însurățelu, purtător de cuvânt al Poliției Argeș:

Citiți și: Adolescent atacat în magazin! A intervenit Poliția

Suspecții (Alin Cătălin Ion, de 31 de ani, și Florin Gușă, de 37 de ani) ar fi acționat pe parcursul mai multor zile, timp în care ar fi furat zeci (29, mai exact) de oglinzi de la mașini de diverse mărci, ca de pildă Mercedes sau BMW. Oglinzile ar fi fost furate de la autoturisme parcate în Pitești, pe străzile Țepeș Vodă, Ionel Teodoreanu, Carpenului și Victor Babeș. (Video și foto: Mihai Neacșu)

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3