New Profesional Consult 930 x 122

minora

(VIDEO) AZI, ÎN PITEȘTI: MAMĂ ȘI FIU, ÎN CĂTUȘE

Azi, în Pitești: mamă și fiu, în cătușe. Doi bucureșteni, mamă și fiu, au fost încătușați și reținuți astăzi pentru 24 de ore în urma unor audieri la Poliția Municipiului Pitești.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Daniel Alexandru Văduva, în vârstă de 18 ani, și mama lui, Florina Baiaram, de 35 de ani, de etnie romă, sunt acuzați, printre altele, de lipsire de libertate.

Citiți și: Argeș: Copilă jefuită într-un magazin, în plină zi

Tânărul ar fi avut o relație cu o minoră, de 17 ani, tot de etnie romă, din localitatea argeșeană Ștefănești, satul Zăvoi. Timp de patru luni ar fi locuit împreună, cei doi și mama băiatului, în Capitală. Cei doi s-ar fi certat, iar fata ar fi revenit acasă. Ulterior, tânărul ar fi forțat-o, în pofida voinței acesteia, să se întoarcă în București. Practic, ar fi răpit-o în plină stradă, incidentul având loc în Pitești. Băiatul și mama lui sunt acuzați și că ar fi bătut-o pe minoră.

Părinții minorei au făcut plângere, iar Poliția Municipiului Pitești s-a autosesizat și i-a chemat astăzi la audieri pe cei doi suspecți. Aceștia își vor petrece următoarele 24 de ore în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Poliției argeșene. Rămâne de văzut dacă mâine pe numele lor vor fi emise mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile. Minora a fost adusă acasă. (Foto și video: Mihai Neacșu)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3