New Profesional Consult 930 x 122

info trafic

(VIDEO) INFO TRAFIC PITEȘTI. VEZI CUM SE CIRCULĂ!

Info Trafic Pitești. La această oră, circulația auto în Pitești se desfășoară în general fără probleme. Principalele bulevarde și străzi ale municipiului au fost degajate de zăpadă în urma ninsorilor din cursul nopții. Ca de obicei, nu sunt deszăpezite arterele secundare, dintre blocuri, și trotuarele. Imaginile au fost filmate cu puțin timp în urmă în zone ca Frații Golești, Rolast sau Lidl – Bere.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

În Pitești deszăpezirea este asigurată de Primărie, prin societatea Salpitflor Green SA şi Administraţia Domeniului Public (ADP), aflate în subordinea Consiliului Local.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Potrivit conducerii Primăriei, sunt pregătite 44 de utilaje (17 sărăriţe cu lamă frontală; 13 tractoare cu plug; 8 încărcătoare frontale care asigură încărcarea materialului antiderapant; 1 autogreder; 4 turbofreze; 1 ridler; 6 autobasculante pentru împrăştiere manuală de antiderapant; 4 autoutilitare pentru intervenţii rapide şi în locuri greu accesibile).

De asemenea, conform sursei citate, sunt pregătite următoarele stocuri de materiale: 600 de tone de material antiderapant; 500 de tone de sare; 2.500 de tone de nisip; 28 de tone de clorură de calciu.

Personal implicat în activitatea de deszăpezire: aproximativ 400 de salariați.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3