NOR CURIER 930X122

bombă

(VIDEO) PITEȘTI: ”BOMBĂ” PE PATRU ROȚI

Pitești: ”bombă” pe patru roți. În Pitești găsim de toate: șoferi cu tupeu, drumuri pline de gropi sau animale plimbându-se în voie pe străzile orașului. Sunt cazuri pe care ePitești le-a prezentat în nu puține rânduri (exemple: AICI, AICI sau AICI).

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

Astăzi, în cartierul piteștean Craiovei o mașină a unei școli de șoferi le-a „oferit” celorlalți participanți la trafic o surpriză neplăcută. Din filmul realizat de echipa ePitești se poate observa că autoturismul, un Opel Astra, nu are ce căuta în trafic.

Citiți și: Pitești. Incredibil la Lidl: I-a dat cu zacusca în cap! „Ajutor!” Video

Cum e posibil ca o astfel de mașină să circule fără probleme pe străzile Piteștiului? Cum a reușit să treacă un autoturism cu astfel de defecțiuni de Inspecția Tehnică Periodică și de ce nu se iau măsuri în privința acestor șoferi iresponsabili? Deși cuvântul ”școală” (implicit o școală de șoferi) ne duce cu gândul la siguranță, corectitudine, protecție, altul este exemplul dat de acest autoturism: poluare și chiar risc de accident.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90