930×122 CAPRA 5

cursuri

(VIDEO) PITEȘTI: SUPER CURSURI DE DANS

Pitești: super cursuri de dans. Experiența a peste 25 de ani de carieră pe scenă și în sala de dans i-a făcut pe soții Lavinia și Cătălin Oancea să pornească un proiect profesional de educație și formare prin dans. Studioul de dans al soților Oancea oferă cele mai bune condiții de pregătire: două săli spațioase, vestiare și un ambient plăcut.

Citiți și: Vești bune pentru studenți! Schimbare masivă în mediul academic

Se lucrează pe categorii de vârste, cu programe adaptate fiecărei grupe, de la cei mai mici, cu vârste între 5 și 7 ani, și până la adulți. Cursurile sunt adaptate nu doar vârstei, ci și obiectivelor individuale, care pot presupune inițiere în practicarea dansului sau formare profesională în acest domeniu. Practicat sub coordonarea unor specialiști, dansul poate fi și o terapie pentru sănătatea corpului și a minții.

Citiți și: Folclorul de la Valea Siretului de Sus ajunge pe scena din Mioveni

Oancea Dance Studio funcționează în centrul Piteștiului, în Trivale Shopping Center, la etajul 1 – parcare, intrarea făcându-se dinspre bulevardul I.C. Brătianu.

Numărul de telefon pentru detalii și înscrieri este 0721.170.777.

Facebook: AICI

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3