Donaris 930 x 122

frații golești

(VIDEO) SOLUȚIE PE FRAȚII GOLEȘTI

UPDATE: Gropile de pe strada Frații Golești au fost acoperite în urma articolului nostru publicat aseară. Soluția este provizorie, până la asfaltarea care ar trebui făcută odată cu venirea sezonului cald.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Se umple Piteștiul de gropi! Este limpede: străzile din Pitești vor ieși foarte „șifonate” din această iarnă. Unele arată deja ca după bombardament sau ca după căderea unor bucăți de meteoriți.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

Pe nu puține dintre arterele de circulație ale municipiului au apărut gropi în asfalt. Zdravene! Mai ales odată cu lăsarea întunericului, șoferii care nu sunt cu ochii în patru nu le pot evita, riscând să-și „rupă” mașinile.

Imaginile pe care vi le prezentăm au fost filmate astăzi (8 februarie 2017) pe strada Frații Golești, o importantă arteră rutieră din municipiu.

Nu este pentru prima dată când străzile Piteștiului sunt distruse în lunile de iarnă, perioadă în care zăpada de pe carosabil este „topită” de lucrătorii municipalități cu nisip și sare care dăunează grav asfaltului.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90