Donaris 930 x 122

accident

(VIDEO) UPDATE: ACCIDENT. PRINSĂ ÎNTRE DOUĂ TIR-URI

Un accident rutier s-a produs în urmă cu doar câteva minute pe autostrada A1 București-Pitești, în zona kilometrului 102, pe sensul de mers către Pitești.

Citiți și: Argeș. Accident grav, acum! E ,,măcel” pe străzi!

Au fost implicate două TIR-uri și un autoturism Toyota Yaris, la volanul căruia se afla o șoferiță, în vârstă de 43 de ani, din orașul argeșean Topoloveni. Potrivit primelor informații, șoferul unuia dintre TIR-uri nu a păstrat o distanță corespunzătoare în mers, iar autotrenul a lovit în spate autoturismul Toyota. În urma impactului, Toyota a fost proiectată într-un alt TIR, care circula în fața autoturismului.

Citiți și: Accident cu victimă în Argeș: Șofer de 74, implicat în evenimentul rutier

Șoferița acuza dureri de spate și la piciorul drept. A primit îngrijiri medicale de la un echipaj SMURD și a fost transportată cu o ambulanță la spital. La fața locului s-a deplasat și un echipaj de descarcerare. Din fericire, nu a fost nevoie de intervenția acestuia. (Foto și video: Mihai Neacșu)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90