New Profesional Consult 930 x 122

accident

(VIDEO) UPDATE: MAȘINĂ ÎN FLĂCĂRI, PIETON MORT

Mașină în flăcări, pieton mort. Un grav accident rutier s-a produs în această dimineață, în jurul orei 6:15, pe strada Serelor din comuna argeșeană Bascov (pe DN 7 Pitești-Râmnicu Vâlcea, la km 118+600 m).

Citiți și: Argeș. Accident grav, om lovit de un bolid Mercedes!

Un autoturism a lovit un pieton, după care a luat foc. În urma impactului, pietonul a murit. În vârstă de 58 de ani, din Bascov, pietonul, Manole Dinescu, ar fi traversat strada prin loc nepermis. Autoturismul, o Dacia Logan, l-a lovit din plin. Impactul a fost fatal pentru victimă. Șoferul autoturismului, în vârstă de 48 de ani, din București, a fost rănit, dar nu grav. A reușit să iasă din mașină înainte ca ea să ia foc. A fost transportat la spital. Starea lui este stabilă. Poliția Rutieră îi va face dosar penal pentru ucidere din culpă.

Citiți și: Accident cu victimă! Impact între un scuter și un autoturism

Un echipaj de pompieri din Pitești cu o autospecială cu apă și spumă a stins incendiul. La fața locului a intervenit și un echipaj cu ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă, tot din Pitești. Timp de câteva zeci de minute, traficul rutier în zonă s-a desfășurat îngreunat. (Foto: Facebook Infotrafic Pitești)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3