930 x122 grota rece

autobuz

(VIDEO) UPDATE: PRINSE LA FURAT ÎN AUTOBUZ. CE PEDEPSE AU PRIMIT

Prinse la furat în autobuz. Cu puțin timp în urmă, câteva femei de etnie romă au fost prinse la furat în Pitești într-un autobuz Publitrans de transport călători. În baza unui pont primit, două echipaje de polițiști de la Secția 3 le-au surprins în flagrant și le-au dat jos din autobuz în stația de la Muzeul Județean.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Păgubit este un bărbat din Pitești, în vârstă de 68 de ani. Femeile i-ar fi sustras 1.900 de lei. Suspectele au fost urcate în autoturismele Poliției și duse la Secție pentru legitimare și audieri. Conform unui martor, ar fi vorba de un autobuz de pe linia 13B.

Citiți și: Trimis în judecată după ce s-a dus lângă mașina fostei soții

UPDATE: Grupul este alcătuit din 6 femei (3 din comuna Merișani și câte una din comunele Bascov și Băiculești și municipiul Pitești). Fiecare s-a ales cu dosar penal și a fost amendată cu câte 1.000 de lei (rămâne de văzut dacă vor și plăti vreodată amenda). Nu au fost reținute, fiind puse în libertate. (Foto: Facebook Ionuț Olariu)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Chris spune:

    Sunt la furat zilnic…la fel ca si fetitzele de pe Calea Depozitelor. Au fost prinse, si amendate ca ziarele sa vada si sa scrie. Apoi timp de 1 luna, nu o sa se mai atinga nimeni de ele. Fapt constatat.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90