NOR CURIER 930X122

epique

    (VIDEO) UPDATE: SCANDAL ÎN EPIQUE. SUSPECȚII, REȚINUȚI

    UPDATE: Suspecții au fost reținuți pentru 24 de ore. Cei patru sunt Alin Alexandru (în vârstă de 39 de ani), Bogdan Gheorghe Diaconescu (34 de ani), Dragoș Cornel Pițigoi (28 de ani) și Adrian Florin Dinu (26 de ani), toți din Pitești. Mâine vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecatoria Pitești cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

    Citiți și: CLUBURI CELEBRE DIN PITEŞTI, CĂLCATE DE MASCAŢI

    Mama unuia dintre reținuți are o altă variantă decât cea a Poliției (video):

    Citiți și: POLIȚIȘTI ÎNJURAȚI ÎNTR-UN CLUB DIN PITEȘTI

    Bătaie în clubul Epique. Suspecții, audiați. Patru bărbați sunt audiați la această oră la Poliția Municipiului Pitești. Cei patru ar urma să fie reținuți pentru 24 de ore sub acuzațiile de lovire sau alte violențe, amenințare, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

    Cei patru sunt acuzați de Poliție că la sfârșitul lunii trecute, la o petrecere de Halloween, ar fi făcut scandal în clubul Epique din incinta Pitești Mall și că i-ar fi lovit pe patronii clubului (Iulian Stan și Irinel Grigore), un agent de pază și alte persoane. La capătul celor 24 de ore pe care ar urma să le petreacă în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din Pitești al Poliției Argeș, suspecții vor afla dacă vor fi sau nu arestați preventiv pentru 30 de zile sau dacă împotriva lor va fi luată o altă măsură preventivă. (Foto și video: Mihai Neacșu)

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90