New Profesional Consult 930 x 122

cod galben

VIN VIJELIILE!

În această dimineață, la ora 10, întreg județul Argeș va intra sub cod galben de instabilitate atmosferică accentuată. Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), codul galben va fi valabil doar pe parcursul zilei de astăzi, până la ora 22.

Citiți și: Alarmant! Zeci de incendii provocate: Luptă cumplită cu flăcările

ANM informează că în intervalul menţionat, în zonele montane, precum şi în Moldova, Muntenia, Dobrogea şi în cea mai mare parte a Transilvaniei şi a Maramureşului vor exista perioade cu instabilitate atmosferică accentuată.

Instabilitatea se va manifesta prin averse, frecvente descărcări electrice, intensificări de vânt care vor lua şi aspect de vijelie şi grindină. Cantităţile de apă vor depăşi 20 – 25 l/mp şi pe arii restrânse 60 – 70 l/mp, cu precădere în zona Carpaţilor Meridionali şi Orientali.

Citiți și: România, lovită de ciclon. Cod Portocaliu de ninsori abundente

Începând din noaptea de marţi spre miercuri (28/29 iunie), aria manifestărilor specifice instabilităţii atmosferice se va restrânge treptat către partea de est şi sud-est a teritoriului, conform sursei citate.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90