Donaris 930 x 122

accident

VITEZA I-A UCIS!

În urmă cu puțin timp, Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliție Județean Argeș a dat publicității informații despre accidentul mortal de ieri dimineață din Mioveni. Potrivit sursei citate, cauza este viteza.

Citiți și: Incredibil! Somn de voie: trei paznici prinși dormind, altul era băut!

„Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că U.I.C., de 27 de ani, din comuna Vultureşti, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Piteşti către Mioveni, pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul direcţiei de deplasare într-o curbă uşoară la dreapta, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă regulamentar din sens opus de U.I., de 38 de ani, din oraşul Mioveni, care efectua curse regulate de transport de persoane.”, precizează Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliție Județean Argeș. Conform aceleiași surse, șoferul autoutilitarei nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Despre teribilul accident de ieri, detalii aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/e-oficial-cauza-accidentului-mortal-din-mioveni/.

Citiți și: Argeș. Accident grav, om lovit de un bolid Mercedes!

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3