930 x122 grota rece

Arges

VREME DE BAZIN? CE ANUNȚĂ METEOROLOGII PENTRU ÎNCEPUTUL VERII

Estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni (30 mai – 12 iunie 2016) au fost date astăzi publicității de Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Citiți și: A nins în Argeș!

În ceea ce privește regiunea Muntenia și județul Argeș, estimările comunicate de ANM arată că vremea va fi caldă astăzi, mâine și pe 1 iunie. Media temperaturilor maxime va urca în aceste zile până la 28 – 30 de grade Celsius.

Ulterior celor trei zile, însă, temperaturile vor scădea până la valori normale pentru această perioadă, ajungând în intervalul 2 – 8 iunie până la 24 – 25 de grade. Spre sfârșitul intervalului vremea se va mai încălzi treptat, iar media regională a maximelor va atinge 28 de grade Celsius, potrivit sursei citate.

Citiți și: Vreme extremă în țară! De la 32 de grade, la doar 15, în câteva ore!

Pe parcursul celor două săptămâni temperaturile medii nocturne nu se vor modifica semnificativ și se vor încadra, în medie, între 13 și 15 grade.

Probabilitatea de apariție a fenomenelor specifice instabilității atmosferice va fi mai ridicată astăzi și mâine și în perioada 2 – 7 iunie, atunci când se vor putea înregistra și cantități mai mari de apă, conform estimărilor de vreme de la Administrația Națională de Meteorologie. Ploi izolate, de scurtă durată, vor fi posibile și în restul intervalului.

Amintim că pentru noul sezon estival ștrandurile din Pitești se vor deschide pe 1 iunie.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3