NOR CURIER 930X122

bazin

VREMEA A GOLIT ȘTRANDURILE DIN PITEȘTI

După furtuna din cursul nopții, azi dimineață și la prânz puțini piteșteni s-au încumetat să vină la ștrand. Fotografiile au fost făcute cu puțin timp în urmă la baza de agrement în aer liber de lângă Bazinul Olimpic, de pe strada Costache Negri.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Vremea nu este nici acum prielnică pentru plajă. Chiar dacă temperatura aerului, de 26 de grade Celsius, este acceptabilă, soarele abia se întrezărește printre nori și continuă să bată vântul.

Amintim că bazele de agrement ale municipalității (ştrandurile din zonele Trivale, Tudor Vladimirescu şi Costache Negri) au fost deschise publicului pentru noul sezon estival pe 1 iunie 2016. Tarifele de intrare sunt la fel ca cele de anul trecut: intrarea generală costă 7 lei, iar pentru copii, 4 lei. În schimb, începând din acest sezon estival există o taxă de șezlong, de 1,5 lei pe loc pe zi.

Citiți și: Hoațele care au furat ziua, în amiaza mare, și-au primit pedeapsa

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90