Donaris 930 x 122

Arges

VREME_RECE

VREMEA SE RĂCEȘTE ACCENTUAT!

Cum va fi vremea în regiunea Muntenia și în județul Argeș în următoarele două săptămâni? Răspunsul ni-l oferă Administrația Națională de Meteorologie, care în urmă cu puțin timp a dat publicității estimările de vreme pentru perioada 20 octombrie-2 noiembrie.

Citiți și: Țineți cont de acest sfaturi! Riscul este unul major

Potrivit ANM, vremea va mai fi caldă doar până miercuri, 22 octombrie, cu temperaturi maxime diurne cuprinse între 21 și 24 de grade Celsius și minime nocturne între 7 și 9 grade. După 22 octombrie va urma o răcire accentuată. Maximele vor coborî chiar sub media normală pentru această perioadă a anului: 9-11 grade Celsius. Mai mult, minimele din timpul nopții vor atinge limita înghețului, adică 0 grade. De luni, 27 octombrie, vremea se va mai încălzi, dar ușor. Maximele nu vor mai depăși 13 grade Celsius, în timp ce minimele se vor situa între 3 și 4 grade.

Din punct de vedere al precipitațiilor, ANM estimează ploi pentru joi, 23 octombrie, și vineri, 24 octombrie. În a doua săptămână ploi vor fi posibile pe 28 octombrie și la începutul lunii noiembrie.

Citiți și: Așa ceva este anormal! Fenomene meteo extreme, anunțate ACUM

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90