EcoMoto 930×122

Arges

ANM: VREMEA SE SCHIMBĂ RADICAL

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis în urmă cu puțin timp o informare, valabilă pentru întreaga țară, inclusiv județul Argeș. Informarea va intra în vigoare mâine, 10 februarie, la ora 10, și va expira joi, 11 februarie, la ora 14.

Citiți și: Meteorologii anunță vreme severă. Zonele afectate de fenomenele extreme

Sunt anunțate intensificări ale vântului și ninsori viscolite la munte.

Potrivit ANM, în intervalul menţionat vântul va avea intensificări în majoritatea regiunilor, cu viteze mai mari în Banat, Crişana şi Dobrogea, acolo unde rafalele vor depăşi 50 – 60 km/h. La munte, în special în zona înaltă, vântul va sufla tare, cu peste 70 – 80 km/h.

Citiți și: Vremea rea nu ne lasă! Sunt în vigoare alerte meteorologice

Începând din după-amiaza zilei de mâine aria precipitaţiilor se va extinde, iar în zonele de deal şi de munte se vor cumula cantităţi de apă care vor depăşi local 10 – 15 l/mp şi izolat 30 l/mp. În nord-vest şi centru se vor semnala precipitaţii mixte, iar la munte se va depune strat nou de zăpadă şi ninsoarea va fi viscolită.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90