Donaris 930 x 122

jupiter city

WEEKEND ANIVERSAR LA JUPITER CITY – SURPRIZE!

Cel mai mare mall din Pitești și județul Argeș – Jupiter City Shopping Center – aniversează 8 ani și începând de astăzi vă așteaptă cu mega reduceri de prețuri în magazine și cu o mulțime de surprize!

Citiți și: Anunț pentru toți clienții Jupiter City

În perioada 24 – 26 iunie 2016 cumpărăturile în valoare de minimum 150 de lei din orice magazin vă pot aduce unul dintre miile de premii instant: de la cosmetice la accesorii, articole vestimentare, încălțăminte, pizza și până la vouchere de cumpărături sau cupoane de reducere. În plus, nu uitați să completați talonul de tombolă pentru a vă înscrie în cursa pentru marele premiu al campaniei – până la de 8 ori valoarea cumpărăturilor dumneavoastră!

Ziua de sâmbătă este dedicată celor mici. De la ora 18, Gașca Zurli vine la Jupiter City, în parcare, pentru a susține spectacolul “Vreau pupic de noapte bună!”.

Citiți și: Jupiter City a dat startul reducerilor de până la 70%

Duminică, de la ora 16, sunteți așteptați la tăierea tortului aniversar. Daniel Dobre îi va încânta pe cei prezenți cu un super fashion show și vor avea loc demonstrații de dans contemporan, acrobații și finala concursului “Proba de stil”. Gazda evenimentului va fi Justinian Radu din “Trăsniții’.

Pentru mai multe detalii accesați www.jupitercity.ro sau www.facebook.com/JupiterCityPitesti.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3