930×122 CAPRA 5

amenzi

ZECI DE PERMISE AUTO, REȚINUTE ÎN ARGEȘ ÎN 6 ZILE

Aproape 500 de polițiști argeșeni de la Ordine Publică, Rutieră și de la alte structuri s-au aflat în teren în perioada 25-30 iulie pentru liniștea și siguranța cetățenilor.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

În cele șase zile polițiștii au înregistrat 64 de infracțiuni. 23 dintre ele au fost surprinse în flagrant.

Totodată, poliţiştii argeşeni au dat peste 960 de amenzi, dintre care 146 pentru scandaluri. Amenzile au fost aplicate și pentru încălcarea regulilor rutiere și comerț ilicit. Valoarea sancţiunilor a depășit 238.000 de lei.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

În ceea ce privește acțiunea de pe șoselele din Argeș, în perioada menționată au fost reținute 68 de permise de conducere. Cele mai multe dintre ele, 30, pentru depășirea vitezei legale. Au existat și 9 cazuri în care șoferilor li s-a suspendat dreptul de conducere pentru că au fost prinși băuți la volan.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

2 comentarii

  • cristina spune:

    ieri o masina a politiei rutiere trecea pe str libertatii si eram pe trecerea de pietoni pe sensul celalalt de mers si normal dupe lege trebuia sa opreasca la trecerea de pietoni ,bine inteles ca nu mi-a acordat prioritate ca doar nu,, degeaba sunt politisti ,, si nu aveau nici-o urgenta pur si simplu se plimbau pe str. Libertatii dus intors ,dar un sofer de rand daca l-ar fi vazut ca nu acorda prioritate i-ar fi luat permisul in secunda doi,
    RUSINE POLITIEI

    • mihai spune:

      Ba dupa lege nu trebuia sa opreasca daca erati pe sensul celalalt de mers!!!

      (Dar majoritatea politistilor te lasa fara permis intr-o situatie similara)

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90