SMART KIDS 930X122

copii

ZIUA COPILULUI ÎN MIOVENI (GALERIE FOTO)

Cei mai mici dintre cetățenii Mioveniului s-au întrecut astăzi în mai multe competiții, organizate de CS Dacia Mioveni 2012 în parteneriat cu Primăria orașului, Centrul Cultural Mioveni și școlile și grădinițele din oraș.

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

Copiii s-au distrat cu jocuri interactive, au participat la curse cu obstacole și au învățat cum se joacă oina. De asemenea, a fost organizată și o competiție de minifotbal pentru fete. Cei prezenți au avut parte și de surprize, pregătite de organizatori.

Evenimentul, ocazionat de Ziua Internațională a Copilului, a continuat la Bazinul de Înot Didactic şi Agrement, acolo unde la ora 18 a început o demonstrație de înot susținută de campionii Carmen Bunaciu şi Bogdan Scarlat şi de sportivii secției de profil a clubului Dacia Mioveni 2012.

Citiți și: Dramele prin care au trecut acești părinți!

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90