Donaris 930 x 122

1 decembrie

ZIUA NAȚIONALĂ, SĂRBĂTORITĂ ÎN MIOVENI – PROGRAMUL ZILEI

Și oraşul Mioveni va sărbători astăzi Ziua Națională a României cu o expoziţie de tehnică şi armament militar, premierea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie, o expoziţie foto, depuneri de coroane de flori, defilări militare şi retragere cu torţe. Iată programul:

Citiți și: Spectacol unic în Lunca Argeșului: Piteștenii, vrăjiți de o explozie de culori nemaivăzută!

Ora 11 – Depunere de coroane de flori la monumentele eroilor din cartierele Colibași, Făget și Racovița și din fața Școlii Gimnaziale „Liviu Rebreanu”

Ora 12 – Premierea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie (în sala de festivități a Primăriei)

Citiți și: Furie în Pitești: ,,Și-au bătut joc de noi, de Ziua Națională a României!”

Ora 14 – Expoziție tematică a FotoClub Mioveni cu prilejul Zilei Naționale a României (în holul Primăriei)

Ora 14 – Vernisarea expoziției de tehnică şi armament, mașini și autoutilitare – Expoziția va conține: TABC 79 (transportor amfibiu blindat de cercetare model 1979), autoatelier A.I.T.T. (autoatelier pentru întreţinerea tehnicii de tancuri), 2 autospeciale ISU și mașini din gama Dacia modificate (Duster Army, Duster Buster, Duster Poliție, Duster Ambulanţă, Lodgy Ambulanță și Doker Ambulanță) (pe strada Tudor Mușatescu)

Ora 14:30 – Defilarea blocului militar format din cadre MApN. (Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre „Basarab I” și Şcoala de Aplicaţie pentru Unităţi de Luptă „Mihai Viteazul”), cadre MAI (Jandarmerie, ISU) și de la Penitenciarul Colibaşi (în centrul civic, zona rond, spre Primăria Mioveni) și depunere de coroane şi slujbă religioasă la Monumentul Eroilor din cartierul Mioveni-centrul civic

Ora 18 – Retragere cu torţe, la care vor participa cadre ISU și MApN și Fanfara Centrului Cultural Mioveni (pe bulevardul Dacia, în centrul civic).

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90