EcoMoto 930×122

autostrada

ALȚI BANI, ACEEAȘI „DISTRACȚIE”: STUDIUL DE FEZABILITATE PENTRU PITEŞTI-SIBIU, ÎN LICITAŢIE

După amânări şi contestări succesive, pare că licitaţia privind reactualizarea studiului de fezabilitate pentru construirea autostrăzii Piteşti-Sibiu este, în sfârșit, aproape de lansare.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

În primăvara acestui an a fost lansată procedura de achiziţie pentru elaborarea sau revizuirea a nu mai puţin de 17 studii de fezabilitate, care însumează 1.725 de kilometri de autostradă în toată ţara. Printre acestea se numără şi cel referitor la autostrada Piteşti-Sibiu. Potrivit Companiei Naţionale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR), termenul limită de depunere a ofertelor vizând reactualizarea studiului pentru autostrada spre Sibiu este 8 septembrie. Valoarea studiului de fezabilitate se ridică la 9.650.000 de euro, fără TVA.

Guvernul nu a reuşit în primele opt luni ale acestui an să inaugureze niciun kilometru de autostradă, iar cea mai mare campanie anunţată, aceea de elaborare a studiilor de fezabilitate, se prelungeşte de la o lună la alta.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90