EcoMoto 930×122

bike

SUPER CONCURS DE CICLISM MONTAN ÎN ARGEȘ: DRACULA BIKE FEST

Cu ocazia Sărbătorilor Argeșului și Muscelului, Consiliul Judeţean şi Serviciul Public de Salvamont vor organiza o nouă ediţie a concursului de ciclism montan Dracula Bike Fest. Evenimentul va avea loc duminică, 16 august, atunci când la cetatea Poenari din Arefu se va desfășura şi festivalul Dracula Fest.

Citiți și: BOGDAN JIANU A REVENIT ÎN PITEȘTI: „ÎNSEAMNĂ MULT PENTRU MINE SĂ FIU ACASĂ”

Startul se va da la ora 12 în Arefu, pe marginea barajului Vidraru, pe drumul către Cumpăna, acolo unde începe Valea Călugăriţa.

Competiția se va derula pe traseul Călugăriţa-Curmătura Runcurelei și retur. Traseul este de dificultate medie, integral pe drum forestier, și are o lungime de 18 km şi 390 de metri diferenţă de altitudine cumulată. Casca este obligatorie, iar minorii trebuie să aibă acordul părinţilor.

Citiți și: ,,DRACULA: POVESTEA NESPUSĂ’’

Potrivit organizatorilor, înscrierea concurenților se va face la adresa de e-mail salvamontarges@yahoo.com sau la numărul de telefon și fax 0248/22.44.88 (va fi necesară şi o copie după actul de identitate). Participarea este liberă, fără taxă de înscriere. (Foto: Facebook Dracula Bike Fest)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90