Donaris 930 x 122

florării

SURPRIZĂ NEPLĂCUTĂ PENTRU FLORĂRESELE DIN PITEȘTI

Surpriză neplăcută pentru florăresele din Pitești. La începutul fiecărui an școlar, florăriile se așteaptă să aibă încasări record ca urmare a numeroaselor buchete sau aranjamente florale cumpărate de elevi pentru cadrele didactice.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

În acest an, însă, prima zi de școală nu a fost cu noroc pentru florăriile din Pitești. În loc de încasări consistente, florăresele au avut ieri parte de controale și amenzi. Polițiștii piteșteni au controlat 31 de florării din piețele din cartierele Ceair, Găvana, Smârdan, Trivale, Exercițiu și Războieni.

Florăresele care nu eliberau bon fiscal sau care aveau asupra lor sume pe care nu le-au putut justifica au fost amendate. Amenzile au totalizat aproape 85.000 de lei.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

De asemenea, polițiștii au confiscat în jur de 1.200 de lei, bani din vânzări, dar în contul cărora nu fuseseră emise bonuri fiscale. (Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3