930×122 CAPRA 5

gabriel tomescu

TÂLHĂRIE ÎNTR-UN LOCAL DIN CENTRUL PITEȘTIULUI

Tâlhărie într-un local din centrul Piteștiului. Un bărbat de 25 de ani din comuna Merișani a fost reținut aseară pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, sub acuzația de tâlhărie.

Citiți și: Ai fost implicat într-un accident? Ce trebuie să faci

Ieri după-amiază, individul ar fi deposedat un bărbat de o bijuterie din aur, pe care acesta o purta la gât. Incidentul a avut loc într-un local din centrul municipiului Pitești.

La prinderea suspectului a ajutat și un polițist aflat în timpul său liber, Gabriel Tomescu, în vârstă de 35 de ani, subcomisar la Secția 3 din Pitești.

Citiți și: Adolescent atacat în magazin! A intervenit Poliția

„Alertat de strigătele bărbatului păgubit, polițistul a pornit în urmărirea suspectului, care încerca să se sustragă. Totodată, polițistul a cerut sprijinul colegilor de la Secția 1 de Poliție din Pitești, cărora le-a comunicat semnalmentele suspectului. Împreună cu aceștia, la scurt timp, l-au identificat pe cel în cauză”, transmite Biroul de presă al Poliției Argeș.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3