New Profesional Consult 930 x 122

pendiuc

TANCURI ÎN PITEŞTI. CE SE ÎNTÂMPLĂ

Tancuri în Piteşti. Ce se întâmplă. Primăria Piteşti nu a montat nici până acum în parcuri, aşa cum se angajase cu mai mulţi ani în urmă, cele două tancuri dezafectate care au fost donate municipalităţii de o unitate militară din Târgovişte.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Tancurile au fost aduse în Piteşti încă din perioada în care Tudor Pendiuc era primar, la dorinţa acestuia de a marca, prin expunerea lor publică, tradiţia militară în arma tancuri a Piteştiului. Nici până acum, însă, tancurile cu pricina nu au fost montate în locurile promise (unul era destinat pentru Parcul Prundu, pentru al doilea se căuta un parc potrivit, cel mai probabil Trivale).

În schimb, maşinăriile de război ruginesc în incinta bazei de agrement din cartierul Tudor Vladimirescu. Autorităţile speră să găsească o soluţie pentru a nu duce tancurile la fier vechi, ci pentru a le da o utilitate. Dacă este posibil aşa ceva!

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90