Donaris 930 x 122

minora

TAXIMETRIST DIN PITEȘTI, ACUZAT CĂ A VIOLAT O FETIȚĂ DE 12 ANI

Un piteștean acum în vârstă de 65 de ani este acuzat de Poliție că în 2009, pe vremea când lucra ca taximetrist, ar fi violat o fetiţă care atunci avea numai 12 ani, pe care ar fi transportat-o deseori la şcoală.

Citiți și: Argeș: Copilă jefuită într-un magazin, în plină zi

Ulterior faptei de care este acuzat, individul ar fi plecat în Spania, de unde s-ar fi întors abia în luna mai a anului curent. Pe parcursul acestor ani Parchetul ar fi solicitat prin comisie rogatorie internaţională ca suspectului să i se recolteze probe biologice pentru stabilirea ADN-ului, însă cererea nu ar fi primit răspuns pozitiv. Este motivul pentru care suspectul ar fi stat bine-mersi în libertate în Spania timp de 6 ani.

Imediat ce s-a întors în ţară poliţiştii au aflat. Individului i s-au recolat probe biologice, ale căror rezultate au sosit luni, 31 august. În urma rezultatelor, marți, 1 septembrie, bărbatul a fost reţinut de Poliție pe bază de ordonanță pentru 24 de ore. Astăzi el a fost prezentat Judecătoriei Pitești, care a dispus ca suspectul să fie cercetat sub control judiciar de 60 de zile. (Foto Arhivă: pozedecoperta.eu)

Citiți și: Pitești. Ce s-a întâmplat cu fata care a fugit de acasă

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90