930 x122 grota rece

akta

DE ASTĂZI! O NOUĂ REȚEA DE TELEFONIE MOBILĂ

De astăzi! O nouă rețea de telefonie mobilă.

Citiți și: Toți cei care au abonament de telefonie mobilă trebuie să știe asta

Pe piaţa de telecom din România intră, de azi, 15 august, încă un operator, oferind abonamente care pleacă şi de la doar doi euro lunar. Este vorba despre Digital Cable Systems (DCS), care operează sub brandul AKTA.

”Serviciile de telefonie mobilă vor completa setul de servicii de comunicare pe care-l oferim clienţilor noştri: televiziune, internet şi telefonie fixă. (…) Serviciile vor fi disponibile doar sub formă de abonamente, iar DCS a semnat un contract cu Telekom Romania în acest sens.”, a spus directorul de marketing al DCS, Dan Voicu, potrivit gandul.info.

Digital Cable Systems furnizează încă din 2005 servicii de telecom sub marca AKTA. Compania are activitate mai ales în mediul urban mic şi în cel rural şi acoperă circa 3.000 de localităţi. (Sursa: gandul.info, Titlul și editarea: ePitești, Foto: descriptiv)

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA