930 x122 grota rece

A fost lansat cel mai așteptat joc video al anului

„Call of Duty – Ghosts”, cel mai așteptat joc video al anului, a fost lansat în această săptămână și a generat încasări de 1 miliard de dolari în prima zi.

Jocul este dezvoltat de Activision și Infinity Ward și a fost lansat pe PlayStation 3, Xbox 360, Wii U și PC, urmând ca pe 15 noiembrie să apară pe PlayStation 4, iar pe 22 noiembrie pe Xbox One. Evenimentul de lansare a avut loc la Arena O2 din Londra, acolo unde jocul a fost testat pentru prima dată de către invitații prezenți la petrecere. Lansarea a fost marcată și în România de un site de profil, care a organizat o competiție între jucătorii amatori de „Call of Duty”. Câștigatorii au fost premiați cu console Xbox 360 Kinect, procesoare AMD, kit-uri de memorie Kingston și, bineînțeles, cu multe jocuri „Call of Duty – Ghosts”.

Pe lângă versiunea normală, „Call of Duty – Ghosts va fi lansat în două ediţii de colecţie: Hardened Edition şi Prestige Edition. (Foto: Overheat.ro)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Robert spune:

    Salutare, Ghosts nu a facut 1 mld de dolari in prima zi, nici pe aproape…ceea ce a-ti aflat dumneavoastra sunt cifrele pe care activision le-a pus pe rafturile retail-ilor.Sunt absolut sigur ca au facut foarte multi bani, sute de milioane de dolari,dar in nici-un caz 1 miliard.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90