New Profesional Consult 930 x 122

skullgirls

Skullgirls Fight în 2-D, Sony caută formula pentru 3-D

Skullgirls, un joc care va fi lansat anul viitor şi care va funcţiona pe platforme Xbox 360 si PlayStation 3, incită deja imaginaţia gamer-ilor. Vorbim despre un joc în 2-D pe care Sony vrea să îl realizeze cât mai rapid şi în varianta 3-D.

Peter Rubin de la Wired.com a participat la New York la o nouă ediţie a Wired Store, un eveniment de profil. Cu această ocazie au fost prezentate şi unele aspecte legate de industria jocurilor video şi despre noile jocuri care sunt pe cale să apară.

Unul dintre acestea este Skullgirls creat de Peter Bartholow şi John Lee. Jocul este unul incitant şi inovativ, stilul fiind un amestec de „deco” şi „anime”. Muzica (soundtrack) aduce aminte de cea din Marvel vs. Capcom 2. Jocul este specific celor japoneze de arte marţiale, dar cu un puternic feeling american.

Creatorii jocului par să fie fani ai stilului fighting, punând mult accentul pe decor şi pe mişcările de luptă. Unele elemente aduc aminte de Rampage şi de TMNT/Simpsons. Jocul va fi lansat la începutul anului 2012, fără să fie făcute acum prea multă vâlvă privind detaliile legate de acesta.

Traducere de pe Wired.com

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3