930 x122 grota rece

jocuri

TURNEU DE JOCURI ONLINE ÎN PITEŞTI

Un grup de tineri intenționează să transforme Piteștiul într-un centru de turnee pentru jocurile online.

Citiți și: Un nou tip de țeapă face ravagii!

„Vrem ca mai întâi să vedem care va fi impactul. Oricine poate veni să fie spectator. Este ceva nou în Piteşti!”, spune unul dintre inițiatori, Gabriel George Puiu (foto), un pasionat de jocurile online şi de IT, pe care vi l-am prezentat în urmă cu ceva timp: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/el-este-zuckerberg-de-la-bratianu-conceput-o-alternativa-la-facebook/.

Pe 15 august George și alți băieți dintr-o asociaţie de online gaming (Andrei Gabriel Șovar, Ovidiu Gabi Puiu, Felix Vlad Sârboiu şi Alexandru Marian Constantin) vor organiza într-un pub din Pitești ,,Lan Party’’. Este vorba despre un turneu de jocuri online la care cei interesați să participe se pot înscrie pe internet cu câteva zile înainte. Ulterior, finaliştii se vor întrece faţă în faţă.

Citiți și: Decizie majoră privind „păcănelele”!

Conform organizatorilor, participarea este gratuită, fără taxă de înscriere.

„Vom avea şi un turneu de 1 versus 1, respectiv 3 versus 3. Ideea mi-a venit după ce, în urmă cu două săptămâni, ne-am întâlnit toţi jucătorii din Pitești de League of Legends şi am constatat că suntem mulţi. De aceea, împreună cu câţiva prieteni am decis să organizăm o comunitate.’’, adaugă Gabriel George Puiu.  (Foto: Facebook)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3