EcoMoto 930×122

arkham knight

UN NOU ȘI ULTIM TITLU ÎN FRANCIZA BATMAN!

Rocksteady şi Warner Brothers anunţă oficial că au început lucrul la noul şi ultimul titlu al francizei „Batman”. Aceasta a luat naştere în anul 2009 cu „Arkham Asylum”.

Citiți și: Cine a câștigat 5.86 milioane € și ce meserie are

„Arkham Knight” continuă povestea din „Arkham City”, care s-a încheiat cu moartea lui Joker. La un an după moartea acestuia Scarecrow reuşeşte să reunească toţi raufăcătorii Gothamului, printre care se numără Două Feţe, Pinguinul şi Harley Quinn, într-o ultimă încercare de a-l elimina pe Cavalerul Negru. „Knight” va beneficia de tehnici noi de luptă, de un oraş mult mai mare, împărţit în trei regiuni, şi de ceva cu totul nou în această franciză: Batmobilul. Batmobil pe care Batman îl poate chema şi conduce oricând pe străzile Gothamului. Jocul nu va beneficia, însă, de modul multiplayer la fel ca predecesorul său, „Arkham Origins”, creatorii încercând să facă o experienţă single-player cât mai bună.

Din nefericire, fiind next-gen şi Pc exclusive, probabil că „Arkham Night” nu va ajunge niciodată pe consolele mai vechi. DLC-ul Harley Quinn, în care o veţi conduce pe subalterna lui Joker în câteva challenge-uri, le va fi oferit gratuit celor care vor face precomandă. Se zvoneşte că octombrie ar urma să fie luna lansării. (Foto: wikipedia.org)

Citiți și: „JOKER” LA CINEMA BUCUREȘTI

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3