New Profesional Consult 930 x 122

iphone

IPHONE 6S, MERITĂ UPGRADE-UL? (VIDEO)

Dacă ați cerut iPhone 6S, am adus iPhone 6S. E mic, e deștept, face poze bune, e un iPhone. Afirmația de mai sus însumează totul pentru un fan înfocat al brand-ului. Sau aproape tot. Sunt câteva lucruri importante despre el pe care trebuie să le știi.

Citiți și: De ce sunt în delir fanii Apple! Noul preț la telefon care te „dă pe spate”!

E simpatic, are același design ca și cel de anul trecut. Nu îmi spuneți vă rog că este cel mai frumos telefon. Îmi vin în minte cel puțin trei modele cu mult mai frumoase ca acesta.

Este însă sensibil mai greu decât iPhone 6. Iar asta nu pentru că e mai deștept, ci pentru că Apple nu își dorește cu nici un preț un nou bendgate. Noul iPhone e construit să reziste de cel puțin două ori mai bine la testele de anduranță pe care le fac colegii noștri din afară.

Citiți și: Fanii Apple, în delir!

Pentru prima dată iOS-ul primește și 2 GB de memorie RAM. Chiar dacă Android-ul se laudă deja cu patru, să zicem că e suficient pentru iPhone. Pe lângă procesorul A9 și noul procesor grafic destul de rapid, avem și o nouă cameră. O mult așteptată nouă cameră foto, de 12 Megapixeli, care filmează și 4K.

Acum, sunt curios cine ar putea să filmeze 4K pe un iPhone 6S de 16 GB cum este cel de la mine. 375 MB este spațiul ocupat de 1 minut de filmare la această rezoluție. Faceți voi calculul după câte minute apare mesajul cu memorie plină.

Ecranul cu 3D Touch cred că este cel mai important element nou pentru acest iPhone. Momentan funcționează cu puține aplicații de la Apple, însă sunt curios ce pot face dezvoltatorii cu această funcție pe viitor.

Așadar, acesta este review-ul lui iPhone 6S.

SURSĂ TEXT ŞI VIDEO: BUHNICI.RO

SURSĂ FOTO: 4G.CO.UK

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3